Advies op maat

Wij geven u graag advies om te kijken welke producten het beste bij u passen. Omdat het erg belangrijk is welke producten op welke ondergrond toepasbaar zijn is er productkennis nodig. Onze adviseurs beschikken over deze kennis en kunnen u daarom goed helpen. Zo heeft u altijd het juiste product in huis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of dat het product wel op het desbetreffende ondergrond toepasbaar is.

Wij adviseren u ook graag over het juiste gebruik van onze producten, waar u kosten mee kunt besparen en wat voor u of uw medewerkers ook zeer belangrijk is, het ergonomisch werken met de producten. Op deze manier kunnen wij u of uw medewerkers bewust maken van het feit dat schoonmaken geen zwaar werk hoeft te zijn als men met de juiste middelen en materialen op de juiste werk wijze werkt. Op deze manier kunt u en/of uw medewerkers zelf ervaren hoe prettig het is om Cleanio als goede partner in de schoonmaak te hebben.

Daarnaast verzorgt Cleanio geheel vrijblijvend demonstraties van o.a. schoonmaakmachines, dispensers voor uw sanitaire ruimtes en hulpmaterialen. Dit kan bij zowel bij Cleanio of bij uw eigen op locatie.

Vul hieronder de gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk op voor het maken van een afspraak.

Bel mij terug

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen spoedig contact met u op.