Assortiment

Cleanio heeft meer dan 20.000 producten in het assortiment. Deze kunnen wij u natuurlijk niet allemaal tonen. Daarom laten wij u de meest gangbare categorieën zien. U kunt op onze Online Shop www.cleanioshop.nl deze producten bekijken, informatie erover inwinnen en bestellen. Mocht u verder nog vragen hebben of op zoek zijn naar een product die u hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

PBM'S & Disposables

PBM Dispossable

PBM Disposables, oftewel persoonlijke beschermings- middelen die wegwerpbaar zijn. Cleanio heeft een ruim aanbod in dit soort producten. Disposables worden in van veel verschillende materialen gemaakt zoals. o.a.: Latex, Vinyl, PE, Nitril, Etc. Cleanio kan al deze soorten gewoon leveren. Daarnaast levert Cleanio ook diverse werkschoenen ter aanvulling van het assortiment zodat u alles onder één dak kunt houden.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen

Stelen

Stelen

Stelen zijn er in veel verschillende soorten, kleuren, maten, diktes, en types. Stelen zijn er in hout, aluminium, kunststof, fiber, etc. Natuurlijk missen er ook geen telescoopstelen in ons assortiment. Er is veel onderscheid in verschillende schroefdraad types en Cleanio probeert het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en heeft alle stelen gecodeerd met een cijfer, dit cijfer ziet u ook weer terug op de onderdelen die op de steel moeten, zo weet u precies welke steel voor welke onderdeel geschikt is. Heeft u toch nog vragen, dan horen wij dat graag.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Borstelwerk & Trekkers

Borstelwerk

Als het om borstelwerk gaat zoals bezems, trekkers, borstels, schrobbers etc. bent u bij Cleanio op het juiste adres. Cleanio heeft een erg breed assortiment aan dit soort producten. Ook de HACCP kleur gecodeerde producten hebben wij in ons assortiment. Tevens kunnen wij deze ook van verschillende merken leveren zoals Vikan, Betra, Salmon, HCS, Etc. 

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Mopsystemen

mopsystemen

Cleanio heeft een breed aanbod in mopsystemen, dit is een samenvatting van o.a.: rolemmers, moppen, vlakmoppen, emmers, etc. Moppen zijn er in veel verschillende maten, kleuren en gewichten. De (rol)emmers zijn geschikt voor grote oppervlakken te dweilen. afhankelijk van de aantal meters, zijn er ook verschillende maten te verkrijgen.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Afvalinzameling

afvalinzameling

Cleanio heeft een ruim assortiment aan afvalinzameling producten. Denkt u eens aan afvalbakken, papierbakken, hygiënebakken, afvalcontainers, HACCP afvalbakken, HDPE afvalzakken, LDPE afvalzakken, pedaalemmer-zakken, hygiene afvalzakken, kliko zakken, KOMO afvalzakken, etc.  

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Luchtverfrissers

Luchtverfrisser

Luchtverfrissers zijn niet meer weg te denken. Luchtverfrissers neutraliseren de nare geuren en zorgen dat het lekker fris blijft ruiken. Cleanio heeft een ruim assortiment aan luchtverfrissers. Luchtverfrissers in de vorm van dispensers met navullingen tot aan een losse spuitbus of geurblok. 

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Hygiëne artikelen

Hygiëne artikelen

Hygiëne is voor iedereen erg belangrijk. Cleanio heeft een zeer uitgebreid pakket als het om dit soort producten gaat. Ook leveren wij hierin veel verschillende merken. Het assortiment aan hygiëne artikelen bestaat uit o.a.: Handhygiëne zoals handzeep, desinfectie zeep, garagezeep, etc. Maar ook toilethygiëne artikelen zoals urinoirmatjes, urinoir tabletten, damesverbandzakjes, toiletborstels, toiletbrilreiniger, etc.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Machines

Machines

Cleanio levert ook schoonmaakmachines & reinigingsmachines zoals o.a.: Stofzuigers, waterzuigers, eenschijfmachines, schrob-zuigmachines, hogedrukreinigers, etc. Doordat Cleanio onafhankelijk is van één bepaald merk, maar goede contacten heeft met verschillende leveranciers kunnen wij vrijwel elk gewenst merk voor uw bestellen. Naast de bekende merken zoals Numatic, Nilfisk, Tenant, Etc., leveren wij ook ons eigen low-budget huismerk machines. Op deze manier kunnen wij u op alle vlakken van uw wens voorzien.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Dispensers

Dispensers

Cleanio levert dispensers in ruim verschillende soorten, denkt u eens aan RVS gelast, RVS gezet, ABS Kunststof, etc. Wij hebben voor elk sanitaire inrichting de juiste keuze. Ook de toiletborstels, luchtverfrissers en afvalbakken kunnen wij in dezelfde stijl leveren zodat alles één geheel blijft. Daarnaast hebben wij de dispensers voor zowel Low-Budget als de High-Budget. Bij ons slaagt u altijd!!

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Hygiëne Papier

Hygiëne Papier

Hygiëne papier kom je overal tegen. In de toiletten, sanitaire ruimtes, werkplaatsen, etc. Cleanio heeft een ruim aanbod in hygiëne papier. Het assortiment bestaat uit o.a.: Toiletpapier, Poetspapier, Vouwhanddoekjes, Handdoekrollen, Keukenrollen, etc. Daaronder hebben wij weer een ruime keuze uit de aantal lagen, meters, kwaliteit. etc. Kortom wij hebben altijd waar u naar opzoek bent.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Reinigingsmiddelen

Reiniginsmiddelen

Cleanio heeft een ruim assortiment als het gaat om reinigingsmiddelen. Het assortiment bevat niet alleen de dagelijkse reinigers, maar ook de sterke oplosmiddelen voor elk segment. Van industrie, tot de gespecialiseerde middelen. Door de goede samenwerking met deze leverancier kunnen wij u altijd de juiste informatie verstrekken als het gaat om de PH waarde en de toepassingen van de producten.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Glazenwassers Gereedschap

Glazenwassers gereedschap

Cleanio levert gereedschap en benodigdheden voor de glazenwassers van het merk Unger. Dit assortiment is bestaat uit o.a.: Inwassers, Raamwissers, Rubbers, Telescoopstelen, Schraapmessen, Glasschrapers, etc.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Sponzen /Zemen / Doeken

schoonmaakartikelen

Sponzen, Zemen en doeken is een omschrijving van allerlei soorten benodigdheden tijdens het schoonmaken, denkt u eens aan sponzen, microvezeldoeken, zemen, keukentextiel, werkdoeken, sopdoeken, vaatdoeken, etc. Ook hierin heeft Cleanio veel verschillende soorten, kleuren, maten. 

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Kantine Benodigdheden

Kantine benodigdheden

Cleanio levert ook alles op het gebied van kantine benodigdheden. Zoals; afwasmiddel, schuursponsjes, afvalzakken, maar ook bekertjes, roerstaafjes, koffie, thee, cup a soep, frisdrank, suiker en melk, etc. kunt u bij Cleanio bestellen. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen doordat u alles onder één dak kunt bestellen met één overzichtelijk factuur en één aanspreekpunt. Daarmee bespaart u niet alleen op uw boekhoud kosten, want hoe meer producten u bij ons afneemt, hoe hoger uw korting kan oplopen. 

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Vloermatten & Schoenvegers

Vloermatten & Schoenvegers

Cleanio heeft een ruim assortiment aan vloermatten, schoenvegers, droogloopmatten, schoonloopmatten, rubberenmatten, borstelmatten en schoenvegers. Onze vloermatten zijn allemaal van goede kwaliteit en komen van de bekende Nederlandse fabrikant Hamat. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van een keuze of eventueel maatwerk

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

Insecten Bestreidingsmiddelen

insectenbestreidings-middelen

Insecten bestrijdingsmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Van Anti-spin tot vliegen & muggenlampen tot wespen spray. En van muizenvergif tot mierenlokdoosjes. Cleanio heeft hierin een ruime keuze met goede prijs-kwaliteits artikelen.

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.

En nog veel meer....

Nog veel meer.....

Cleanio heeft zo'n ruim assortiment dat onze overige artikelen lastig  zijn om specifiek in te delen. Het assortiment bevat o.a. onze Cleanio cadeaubonnen, trappen & ladders,  doseersystemen, batterijen, etc. Deze categorie moet u gewoon gezien hebben, u zult versteld staan wat wij allemaal hebben. En mist u nog iets waar u naar opzoek bent, neem dan gewoon contact met ons op dan proberen bij dit alsnog voor u te vinden. Dat is de service waar Cleanio voor staat!

Klik hier om direct te bekijken of te bestellen.