Food Industrie

schoonmaakmiddelen food industrie

Schoonmaakartikelen voor de Food Industrie, Cleanio en HACCP regels

In de food industrie, ofwel voedingsindustrie, zijn er veel contactmomenten tussen medewerkers en het voedsel of met de machines en productiemiddelen. Cleanio adviseert en levert u de beste schoonmaakartikelen en disposable kleding om hygiënisch, bacterievrij en conform de HACCP regelgeving te produceren. Klik hier als u direct contact wilt met een van onze adviseurs voor advies over schoonmaakmiddelen of disposable kleding voor de food industrie.


Kleurcodes voorkomen fouten met schoonmaakmiddelen

Eigen kleuren voor schoonmaakmiddelen voorkomen dat medewerkers zich vergissen in het schoonmaakmiddel. Met de slimme doseersystemen van bijvoorbeeld Diversey, ProfiCleaner, Ecolab of Tana heeft u altijd het juiste schoonmaakmiddel in de juiste dosering te pakken. De kleuren voorkomen dat er in de keuken met hetzelfde product wordt gewerkt als in de openbare ruimtes. Dit geldt ook voor hulpmiddelen zoals bezems, schrapers of messen verkrijgbaar waarmee u per productielijn een eigen kleur kunt voorschrijven. Dit om kruisbesmetting te voorkomen en te voldoen aan de HACCP richtlijnen.


Cleanio speciale reinigingsprogramma’s voor voedingsindustrie

Door de samenwerking met Diversey, ProfiCleaner, Ecolab en Tana  heeft Cleanio zich verzekert altijd met de nieuwste techniek, de meest innovatieve producten en de beste trainingsprogramma’s te werken. Diversey, Ecolab, ProfiCleaner en Tana hebben voor elke sector in de voedingsindustrie specifieke oplossingen. Of het nu gaat om de visverwerkende industrie, vleesverwerking of GFT bedrijven, Cleanio heeft het juiste schoonmaakmiddel voor uw klus. Wilt u meer weten over de Diversey, Ecolab, ProfiCleaner en Tana producten, klik hier voor meer informatie