Grootkeukens

Schoonmaakproducten voor de professionele keuken

Cleanio heeft alle schoonmaakproducten voor professionele keukens in huis. Of het nu om een horecakeuken of een grootkeuken voor zorginstellingen gaat, een goede chef werkt het liefst in een schone keuken. Van slimme doseersystemen voor vaatwassers tot vloerreinigers en ontvetters voor grill en oven. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.


Schoonmaakproducten om eenvoudig RVS keukenapparatuur te reinigen

Een materiaal dat altijd lastig schoon te maken is, is RVS. Cleanio heeft een aantal RVS reinigers in het assortiment die de RVS apparatuur makkelijk schoon en vetvrij maken. Bijvoorbeeld de RVS Reinigingsspray van 3M of de Johnson Diversey Suma Inox producten, maar uiteraard ook de betere versies van ProfiCleaner voor betere prijzen . Deze producten reinigen en polijsten roestvrij staal in een enkele bewerking. Let wel op dat niet alle RVS schoonmaakproducten in contact mogen komen met voedingsmiddelen. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.


Hygiënische werkdoeken voor professionele keukens

Naast de schoonmaakproducten zijn ook de goede hulpmiddelen zoals werkdoeken van groot belang voor een schone en hygiënische keuken. Vaak wordt er met een keukenrol even snel wat vuil weggepoetst, maar wanneer je grondig wilt schoonmaken en soms kracht wilt gebruiken, is een goede werkdoek onontbeerlijk. De Suma Lavette werkdoeken van Johnson Diversey hebben een grote vocht en vuil opname, gaan bacteriegroei in de werkdoek tegen en zijn tot 15 maal wasbaar op 95°. De doeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat kruisvervuiling tussen werkstations voorkomen wordt. Dit is in lijn met de HACCP regelgeving.