Horeca

schoonmaakmiddelen voor horeca

Schoonmaakmiddelen voor  horecabedrijven, Cleanio adviseert u op maat

Er zijn weinig branches waar een schoon interieur, een schone keuken en schoon sanitair zo’n indruk maakt als in de horeca. Cleanio helpt u de juiste schoonmaakmiddelen schoonmaakmaterialen en apparatuur te kiezen voor uw schoonmaak uitdaging. Klik hier voor een advies op maat voor horecabedrijven.


Schoonmaakmiddelen voor professionele keukens

In de horeca is de keuken of de bar de plek waar het om draait. Hier worden heerlijke gerechten bereid en smakelijke cocktails gemixt. Een schone, HACCP conforme werkplek is dan essentieel om kwaliteit te kunnen garanderen. Cleanio biedt een breed assortiment schoonmaakmiddelen voor de keuken, van ontvetters voor de oven tot de lijn producten met CIP-reiniging (speciaal voor voedingsmiddelen), schuimreiniging, vloerreiniging en antischuimmiddelen. Voor vaatwasmiddelen biedt Cleanio u verschillende systemen waarbij de slimme doseersystemen voor vaatwasmachines u niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een beter milieu en een veilige werksituatie door het eenvoudige kleursysteem. Klik hier voor meer informatie over de bag in box vaatwasmiddelen.

 


Restaurant, café of sportkantine, hetzelfde probleem, een andere oplossing

Veel mensen zullen het misschien niet beseffen, maar de ene horeca gelegenheid is de andere niet qua sanitaire uitdaging. Een café vraagt om snelle oplossingen en hele robuuste zeep- en handdoekdispensers of handdrogers die tegen een stootje kunnen. Natuurlijk leveren wij ook een grote toiletblok om het drukke bezoek van de urinoirs te kunnen verwerken. Een sterrenrestaurant vraagt om elegante oplossingen, verrassende luchtverfrissers en een zacht toiletpapier. Beide bedrijven verlenen in basis dezelfde soort diensten, maar vragen om totaal verschillende oplossingen. Klik hier als u meer wilt weten over onze artikelen of een vrijblijvend gesprek wilt met ons adviseur.