Hotels

schoonmaakmiddelen hotels

Schoonmaakmiddelen voor  hotels, Cleanio adviseert u op maat

Er zijn weinig branches waar een schoon interieur, een schone keuken en schoon sanitair zo’n indruk maakt als in een hotel. Cleanio helpt u de juiste schoonmaakmiddelen schoonmaakmaterialen en apparatuur te kiezen voor uw schoonmaak uitdaging. Klik hier voor een advies op maat voor horecabedrijven.


Schoonmaakmiddelen voor grootkeukens

In een hotel is de keuken of de bar de plek waar het om draait. Hier worden heerlijke gerechten bereid. Een schone, HACCP conforme werkplek is dan essentieel om kwaliteit te kunnen garanderen. Cleanio biedt een breed assortiment schoonmaakmiddelen voor de keuken, van ontvetters voor de oven tot de lijn producten met CIP-reiniging (speciaal voor voedingsmiddelen), schuimreiniging, vloerreiniging en antischuimmiddelen. Voor vaatwasmiddelen biedt Cleanio u verschillende systemen waarbij de slimme doseersystemen voor vaatwasmachines u niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een beter milieu en een veilige werksituatie door het eenvoudige kleursysteem. Klik hier voor meer informatie over de bag in box vaatwasmiddelen.Hygiëne artikelen voor hotels

Hygiëne in een hotel is erg belangrijk. Cleanio kan hier het juiste advies in geven zodat het verbruik van bijvoorbeeld toiletpapier, handzeep, poetsrollen, etc., enorm kan worden terug genomen. Door de juiste dispensers met het papier te combineren kan dit duizenden euro's per jaar besparen. Wilt u een vrijblijvend advies met onze adviseur, klik hier en u weet daarna meteen wat u kunt besparen.