Industrie

Industriële reinigers voor het zware schoonmaakwerk

Elke industrie heeft zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Cleanio is door hun ruime ervaring thuis in alle takken van industrie. Van petrochemisch tot de offshore industrie, Cleanio kent de schoonmaakproblemen en biedt u de oplossingen. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs.


Schoon en Fris, van vloer tot plafond 

Voor de grote vloeroppervlakken in fabrieken biedt Cleanio u veegmachines en schrobzuigmachines die niet alleen effectief en milieuvriendelijk werken, maar ook kosten besparen. Fabrikanten als Numatic Nilfisk en Cleanfix produceren slimme innovatieve schoonmaakmachines die zuinig zijn met water en arbeidstijd besparen met behulp van sneldrogend schuim.


Een schone werkplek verhoogt de productiviteit

Iedereen kent ze wel, een volle vieze werkbank waar je moet zoeken naar het juiste gereedschap. Al het rondzwervende vuil hecht aan onderdelen en producten. Een vuile werkplek verhoogt de kans op ongelukjes en fouten. Cleanio heeft een grote keuze aan industriëlereinigers, ontvetters en speciaalreinigers van het merk ProfiCleaner. Dit zijn hoog geconcentreerde reinigers voor het reinigen van treinen tot machines en gereedschap.


Snelle levering van industriële reinigers, direct uit voorraad geleverd vanuit Mill

Vanuit onze magazijn leveren wij uw industriële schoonmaakartikelen direct uit eigen voorraad. Door alle artikelen op voorraad te hebben zijn wij in staat uw bestelling binnen enkele dagen bij u af te leveren. Klik hier voor advies op maat.