Scholen

schoonmaakmiddelen en toiletpapier voor scholen

 

Schoonmaakartikelen voor scholen, spelenderwijs het beste schoonmaakresultaat

Op een school verspreiden bacteriën zich snel door de vele leerlingen die er rennen, spelen en natuurlijk studeren. Cleanio levert schoonmaakartikelen en sanitaire producten die ontwikkeld zijn om bacteriën snel te verwijderen en nieuwe bacteriegroei remmen om maximale hygiëne te garanderen. Cleanio biedt scholen slimme en robuuste schoonmaakoplossingen die scholen helpen schoon en gezond te blijven. Van schrobmachines voor de vloeren tot desinfecterende handzeep voor de persoonlijke hygiëne. Klik hier voor meer informatie over schoonmaken en scholen.


Onderwijsinstellingen en schoonmaken, een continue proces

De meeste onderwijsinstellingen hebben een schoonmaakplan. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft een brochure met richtlijnen, tips en adviezen uitgegeven om een schone, gezonde school en een goed schoonmaakplan te garanderen. Cleanio helpt onderwijsinstellingen met het kiezen van de beste schoonmaakartikelen en sanitaire oplossingen die aansluiten bij het schoonmaakplan. Iedere school heeft zo zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Een kleuterschool werkt met kleine kinderen en een middelbare school met jong volwassenen, dit geeft herkenbare uitdagingen maar totaal verschillende oplossingen.


Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen voor scholen

Cleanio is zich bewust van het effect van schoonmaakproducten op het milieu. Om de aarde zo goed mogelijk te bewaren voor onze kinderen werkt Cleanio klimaat neutraal en bij voorkeur met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit zijn bijvoorbeeld de biologisch afbreekbare producten van ProfiCleaner.Toiletpapier voor scholen

Toiletpapier is vaak een grote kostenpost voor scholen, Cleanio kan u hierin het juiste advies geven welke soort toiletrol het beste bij de school past. Deze rollen heeft Cleanio in wel 14 soorten. 1-laags toiletrollen, 2-laags toiletrollen, jumbo-mini toiletrollen, jumbo-maxi toiletrollen, doprollen, bulkpack toiletpapier, coreless toiletrollen, etc. Elke soort toiletrol kan efficiënt zijn bij een soort branche. Bij scholen zijn doprollen, correles toiletrollen of bulkpack toiletpapier erg gewenst.
Klik hier voor een advies wat Cleanio voor u kan betekenen zodat u direct kun beginnen met besparen.