Service

Wat kan Cleanio voor u betekenen

Cleanio schoonmaakgroothandel

U bent op zoek naar een leverancier van schoonmaakmiddelen. Een betrouwbare firma met een breed assortiment tegen de laagste prijzen. Gevonden!
U bent bij Cleanio aan het goede adres.

Het unieke aan Cleanio is ons maatwerk. Ook kleinere hoeveelheden of speciale artikelen die u zoekt kunt u bij ons vinden. Niet gevonden? Bel ons en wij helpen u eraan. Zo gaat dat hier!

Cleanio bied meer dan alleen maar ruime keuze aan producten en diensten 
Als wij zeggen ruim, dan bedoelen we ook ruim. Waar mogelijk zetten we net dat stapje extra. Wij denken met u mee en ondersteunen u op diverse fronten. Wij leveren onze producten regionaal. Dat betekent korte lijnen en zaken doen met mensen die u kent. Wij leveren reinigingsmiddelen,  hulpmaterialen, veiligheidsmiddelen,schoonmaakmachines, advies en service. Door ons zeer ruim aanbod aan producten en diensten heeft u het gemak van één leverancier voor al uw schoonmaakproducten onder één dak. Dat heeft als voordeel dat u één leverancier heeft, één contact persoon, en dat u al uw bestelde producten overzichtelijk heeft op één factuur.

Uitgebreid assortiment 
Bij de samenstelling van het assortiment gaat Cleanio niet uit van 'grote merken' of belangen van fabrikanten, maar van de dagelijkse praktijk. Zodoende levert Cleanio een assortiment waarmee u elke klus mee de baas bent. Al onze producten hebben één ding gemeen, en dat is een perfecte prijs en kwaliteit verhouding.

Verpakkingen
Wij zijn er ons van bewust dat het niet altijd mogelijk is om alles per volle doos te bestellen.  U bent tenslotte géén groothandel en is het dus niet aan u om uw voorraad kast vol te zetten met producten waar u weken zoniet maanden mee kan doen. Daarom kunt u bij Cleanio ook de meeste producten gewoon los bestellen. Als uw product bijna op is, besteld u opnieuw, en deze krijgt u dan binnen 24 uur geleverd waar u het hebben wil.

Afhalen en Bezorgen
U kunt de meeste producten bij ons afhalen in Mill. Wat fijn zou zijn is als u even vantevoren belt, zodat wij uw order klaar kunnen maken. U hoeft dan niet te wachten en kunt uw bestelling dan direct meenemen. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook laten bezorgen door ons eigen gratis bezorgservice. 

Showroom
Wij beschikken ook over een showroom waar een ruim aantal producten in staan zoals machines, werkwagens, rolemmers, reinigingsmiddelen, afvalbakken, dispensers, etc. Op deze manier krijgt u een indruk over een bepaald product waar uw interesse naar uit gaat. Heeft u belangstelling om eens een kijkje te komen nemen? Neem dan  contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen maken. Op deze manier kunnen wij alle tijd voor u vrij maken.  Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat...

Altijd actuele vakkennis 
Ons vakgebied staat niet stil. Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Cleanio houdt de professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma's te organiseren. Deze zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden meestal in samenwerking met gespecialiseerde leveranciers verzorgd. Door deze trainingen te volgen, kunnen u en uw mensen vakwerk blijven leveren.

Ondersteuning bij hygiëneplannen 
Het maken van hygiëneplannen vergt erg veel kostbare tijd. Desgewenst helpen wij u met het opzetten van hygiëneplannen en het implementeren van hygiënesystemen volgens de HACCP-methode. Er wodt steeds vaker gecontroleeerd of deze plannen wel aanwezig zijn. Daarom is het belangrijk dat alles op orde is voor uw en/of uw bedrijf.

Service 
Als wij beloven dat we goederen snel bij u afleveren, mag u ons daar ook aan houden. En als u ondanks alles eens echt haast heeft voor bijvoorbeeld een spoedklus waarvoor u de spullen niet (meer) van in huis heeft, ook dan mag u rekenen op Cleanio. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling binnen 2 uur op locatie bezorgt wordt.