Afhaalbalie

Afhaalbalie voor zowel bedrijven als particulieren.

Bij Cleanio kunt u altijd terecht voor informatie en advies, zowel bedrijven als particulieren zijn welkom. Wij hebben een afhaalbalie om artikelen af te komen halen, maar ook kunt u bij ons artikelen komen bekijken mocht u twijfelen of het een juiste artikel is wat u zoekt. Onze medewerkers staan u daarvoor ook graag te woord. Samen wordt er gekeken naar uw wensen en de toepassingen. Op deze manier bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt.

Onze afhaalbalie is elke werkdag (ook Zaterdag's) te bezoeken. Maar indien u informatie of advies wilt komen inwinnen zouden wij het op prijs stellen om van te voren even te laten weten dat u wilt komen. Op deze manier kunnen wij alle tijd voor u vrij maken om rustig uw wensen door te nemen, de producten te laten zien, en eventuele vragen te beantwoorden onder het genot van een kopje koffie/thee. 

 

Bij Cleanio kunt u de meeste artikelen ook direct meenemen. Het grootste deel van het assortiment hebben wij gewoon op voorraad. Ook zijn bijna alle artikelen per stuk verkrijgbaar. Dit maakt het ook interessant voor de particulieren om bij ons hun nodige professionele artikelen te kopen. Steeds meer particulieren stappen over naar professionele schoonmaakmiddelen/materialen omdat het vaak toch veel voordelen heeft. Cleanio geeft u deze kans...

 

Onze afhaalbalie is geopend op onderstaande dagen en tijden:

Maandag t/m Vrijdag van : 9.00 - 16.30
Zaterdag van 9.00 - 11.30

 

U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak op een andere dag en tijd

 

Download hier onze digitale folder