Diensten

Montage Service

Cleanio levert niet alleen producten, maar gaat nog verder. Cleanio heeft ook een eigen montage service die o.a. ook dispensers en doseersystemen voor u kan monteren. Het monteren van dit soort producten vergt erg veel tijd en ook nog eens de nodige ervaring. Door gebruik te maken van ons eigen montage service bespaart u veel tijd en geld. Onze monteurs komen langs met de nodige gereedschap en nemen alle afval weer mee terug. Op deze manier kunt u ongestoord bezig blijven met uw eigen werk.

Gratis Dispensers

Bij de meeste bedrijven dienen dispensers gekocht te worden of je krijgt ze gratis in bruikleen op contract basis waarin ook nog eens de jaarlijks indexering van toepassing is waardoor u einde van het contract soms wel 30% meer heeft betaald. Bij Cleanio krijgt u daadwerkelijk gratis dispensers geleverd zonder contract, zolang u de producten bij ons afneemt. Deze producten zijn ook nog eens zeer laag in prijs. Bent u benieuwd wat u kunt besparen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

HACCP Plan

HACCP is de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points.

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en analyseren op gevaren. 

De 7 kernpunten van een HACCP-systeem:

- Inventariseer alle potentiële gevaren.
- Stel de kritische controlepunten (CCP's) vast, de punten in het proces waar het risico kan worden voorkomen of beperkt.
- Geef per CCP de kritieke grenzen aan.
- Stel vast hoe de CCP'S bewaakt ofwel "gemonitord"worden
- Leg per CCP de correctieve acties vast die moeten leiden tot herstel van de veiligheid.
- Pas verificatie toe (een periodieke check om na te gaan of de HACCP aanpak goed werkt).
- Houd documentatie en registratie bij (vastleggen wat je hebt aangepast en hoe).

Het is verplicht voor de bedrijven om een HACCP plan te hebben, ook de schoonmaakmiddelen moeten in deze plan worden opgenomen. Cleanio kan u helpen met het opstellen van zo'n plan.  

Gratis bezorging

Bij alle vaste klanten worden de bestellingen gratis thuis bezorgt, onafhankelijk wat en hoeveel u besteld. Indien u buiten een straal van 40km gevestigd zit, dan besteden wij de bezorging uit aan onze vaste transporteur. Ook in dit geval blijft het voor u als vaste klant gratis. Dat is de service waar Cleanio voor staat!!  

Wilt u weten wat Cleanio voor u kan betekenen? neem dan contact met ons op.