Schoonmaakmachines Huren / Leasen

cleanio machines verhuur/verkoop/lease

Bij Cleanio kunt u niet alleen terecht voor het kopen maar ook het huren en leasen van specialistische machines, of u nu particulier bent of bedrijfsmatig interesse heeft. Bij Cleanio bent u van harte welkom. Het huren van een machine is erg gemakkelijk als u een machine voor een korte tijd nodig heeft. Het aanschaffen van een machine kan enorm in de kosten lopen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Daarom bieden wij u de optie leasen.  

Kernactiviteiten: 
Het is belangrijk dat uw bedrijf zich bezig houdt met zijn kernactiviteiten en de nevenactiviteiten zoals materieelbeheer te outsourcen. Doordat Cleanio specialist is op het gebied van materieelbeheer, kunnen wij op deze manier een goede ondersteuning bieden aan uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Zo kan Cleanio u geheel ontzorgen wat betreft het materieelbeheer.

Kostenbeheersing: 
Materieel op voorraad houden terwijl de bezettingsgraad daar van te laag is, brengt onnodig hoge kosten met zich mee. Door de diensten en het materieel in te huren bij Cleanio, deelt u de onderhouds- en afschrijvingskosten met vele andere van onze klanten, waardoor de kosten voor u uiteindelijk veel lager uitvallen. Ook voor het transporteren hoeft u geen medewerkers meer te missen, want tegen lage transportkosten brengt Cleanio alles naar de plek van bestemming. 

Flexibiliteit: 
Wij kunnen onze producten en diensten goed afstemmen op uw materieelbehoefte. Het maakt niet uit wat u nodig heeft, één telefoontje naar een Cleanio en ons speciaal geschoold personeel zal voor u per direct het vereiste materieel regelen. Door aan te geven wat u waar en wanneer nodig heeft, maakt dat Cleanio binnen een paar uur het gewenste materieel op de door u aangewezen plek afgeleverd heeft. 

Overzicht: 
Doordat u materieel en diensten inhuurt, heeft u meer inzicht in de exacte kosten van uw materieelbehoefte. Budgetteren en controle worden hierdoor eenvoudiger. Door een langdurige relatie aan te gaan met Cleanio, zorgt u voor een overzichtelijk geheel op het gebied van uw materieel behoefte.

Opslag en transport: 
Doordat Cleanio erg veel opslagcapaciteit heeft binnen haar vestiging in Mill, maakt het mogelijk dat wij de machines bijna altijd uit voorraad kunnen leveren. Dit betekent ook dat u niet zelf materieel hoeft op te slaan en te transporteren. Cleanio zorgt voor het transport, met haar diverse bussen.

Kwaliteit, Arbo en Milieu: 
Cleanio zorgt ervoor dat al het materieel altijd voldoet aan de laatste eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en techniek. Hierdoor kunt u veilig gebruikmaken van ons materieel en onze kennis, dit met de laagst mogelijke belasting voor het milieu.