Wat is osmose water?

Osmose water, ook wel gedemineraliseerd genoemd, is vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium, organische vervuiling en dergelijke. Omdat osmose water zo puur is laat het geen vlekken en of strepen achter. Dit is natuurlijk ideaal voor het schoonmaken van diverse oppervlaktes. De reden waarom osmose water zo goed schoonmaakt is omdat het een zeer bijzonder eigenschap heeft. Het pure water komt tot in de poriën van het oppervlak. Hierdoor reinigt het vanuit binnen, wat een stralend resultaat achterlaat. Zo heeft u ook geen chemicaliën of zeep nodig, wat uiteraard een positieve effect heeft op het milieu.


Toepassing

Osmose water wordt grotendeels gebruikt in de schoonmaak branche. Hierbij kunnen we denken aan glas- en gevel bewassing en autowasstraten. Ook wordt osmose water steeds vaker in de zorg en voedselbranche gebruikt. Zoals sterilisatie en nierdialyse maar ook als basis voor bier en frisdranken. Ook in het dagelijkse huishouden komt osmose water steeds vaker voor. Het grote voordeel van osmose water is dat het geen strepen na laat. Daarnaast is osmose water geschikt voor aquariums.

Osmose water / Demi-water kan gebruikt worden voor o.a.:

- Accu's
- Strijkijzers
- Aquariums
- Zonnepanelen
- Glazenwassers
- Luchtbevochtigers
- Watergekoelde machines


Osmose water tanken bij Cleanio

Naast dat Cleanio osmose water in jerry can's verkoopt, heeft Cleanio een eigen osmosewater tankpunt, wij beschikken over professionele apparatuur voor het maken van osmose water, en kunnen u daarom goede kwaliteit garanderen. Veelal maken glazenwassers hier gebruik van, maar natuurlijk kan iedereen osmosewater komen halen.

Ons osmose watertankpunt is 24/7 te gebruiken doormiddel van een muntsysteem. Voor €2,- krijgt u 1 minuut en 20 seconden tanktijd wat overeenkomt met 100L water. Zodra u een 2 euro munt inwerpt begint na 10 seconden de pomp te lopen en eindigt vanzelf na de verlopen tijd. Met de kogelkraan op de slang kunt u de watersnelheid regelen (gemakkelijk met can's afvullen).


LET OP: Osmose water is niet geschikt voor consumptie!


Wilt u het liever thuis bezorgd hebben?  bekijk dan hier de prijzen.