Cleanio: Groothandel in schoonmaakartikelen & schoonmaakmiddelen.

Cleanio is uw groothandel in schoonmaakartikelen, schoonmaakmachines, hygiƫnesystemen en disposable artikelen. Wij zorgen voor meer dan 1500 bedrijven in een groot aantal verschillende soorten branches en sectoren. Wij leveren onze schoonmaakartikelen aan distributeurs, schoonmaakbedrijven en eindgebruikers zoals zorginstellingen en ziekenhuizen, automotive bedrijven, voedingsindustrie, professionele keukens, scholen en wellness bedrijven. Wilt u persoonlijk advies over de schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen voor uw branche, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag een persoonlijk en passend advies.

Professionele schoonmaak artikelen

Professionele schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen hebben vaak vele voordelen ten opzichte van de de consumenten artikelen. Zo zijn de reinigingsmiddelen vaak heel hoog doseerbaar waardoor je er

langer mee kan doen, en kunnen de vlakmoppen sneller en gemakkelijker verwisseld worden. Dus ook voor consumenten / particulieren zijn professionele schoonmaakmiddelen erg ideaal.