Schoonmaakgroothandel Nijmegen

Schoonmaakgroothandel Nijmegen
Bent u een bedrijf en bent u opzoek naar schoonmaakgroothandel of schoonmaak en hygiëne artikelen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Schoonmaakgroothandel Nijmegen is gevestigd in Mill, vlakbij Nijmegen. Wij leveren alles op het gebied van schoonmaakartikelen en hygiëne artikelen. Bent u een schoonmaakbedrijf, en zoekt u een leverancier of schoonmaakgroothandel klik hier.

Schoonmaakgroothandel Nijmegen voor diverse branches
Wij leveren voor elke branche alles op het gebied van schoonmaakartikelen. u u nu een stofzuiger zoekt, een raamtrekker van Unger of speciale schoonmaakmiddelen. Schoonmaakgroothandel Nijmegen heeft het allemaal in huis. Klik hier voor meer informatie voor uw branche.

Contact
Mocht u meer informatie willen over onze schoonmaakgroothandel Nijmegen, dan kunt u onze website bezoeken. Ook is het mogelijk om contact met ons bedrijf op te nemen. Wij geven u graag informatie over onze schoonmaakgroothandel Nijmegen of we maken een afspraak met u zodat u onze gehele assortiment kunt bekijken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0485-324774 of door een mail te sturen naar info@cleanio.nl Wij zullen uw mail dan zo snel mogelijk beantwoorden.