90% UIT EIGEN VOORRAAD GELEVERD

U kunt bij ons afhalen of we bezorgen het!

Het leveren van schoonmaakartikelen

Wij leveren 90% uit eigen voorraad, dus altijd snel geleverd. Afhalen is ook mogelijk natuurlijk! Het is zowel voor bedrijf als particulier. Kleine hoeveelheid? Geen probleem.

Actuele vakkennis

Bent u  op zoek naar een oplossing voor uw schoonmaakprobleem?  Wij kunnen u direct goed adviseren welk reinigingsmiddelen, schoonmaakmaterialen en schoonmaakmachines de beste oplossing voor u zijn.

Advies nodig?

Wij adviseren u graag!

maken van een hygiene plan

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Een hygiëneplan is voor sommige bedrijven verplicht.

Het maken van hygiëneplannen vergt erg veel kostbare tijd. Wij kunnen u helpen wij u met het opzetten ervan en met het implementeren van hygiënesystemen volgens de HACCP-methode.

Osmose tankpunt

Bij ons kunt u ook osmose water tanken, 24/7 door middel van een automaat! Ideaal en altijd beschikbaar ook in het weekend of na kantooruren.

Osmose water tanken

Gemakkelijk osmose water tanken.

Verbandkoffer Service

Een verbandkoffer heeft ook onderhoud nodig! Wij helpen u ermee!

Elk bedrijf heeft een verbandkoffer

Tenminste.. als het goed is. En deze dient up to date te blijven. Met pleisters die nog plakken en ontsmettingsmiddelen die niet over de datum zijn. Wij komen deze op locatie voor u omwisselen of updaten.

Montage Service

Wij kunnen de dispensers, doseersystemen, vaatwassystemen ook bij u op locatie komen monteren. Zo heeft u de zekerheid dat het allemaal op de juiste plaats hangt en heeft u de garantie dat het op de juiste manier werkt.

Montage op

locatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Cleanio: uitgebreider dan u dacht!